Semester i Österrike

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Regn
+11°C

Semester i Österrike

Det finns få platser på jorden som erbjuder en sådan fantastisk kombination av sjö och berg landskap som är så lätt tillgängliga för semesterfirare.

Vare skidåkning eller sommar vandring, är ett Österrike semester verkligen en utomhus sagoland med massor av billiga hotell som erbjuds.

Österrike Stad semester

Österrikes underbara huvudstad Wien ligger på båda sidor om Donau, dess graciösa gator är fulla av underbara art-nouveau byggnader, konsert hallar, operahus, och caféer. Det är hemmet för den fantastiska Spanska ridskolan med sitt berömda Lipizzaner hingstar.

Innsbruck är huvudstad i Tyrolens region och den största staden i västra Österrike, omgiven av kedjor av snötäckta berg, slingrande alpdalarna, rusar berg torrents och spektakulära glaciärer det är oöverträffad i sitt val av sportlovet vintern.

Salzburg hemma hos Mozart är en fantastisk barock stad som domineras av dess enorma slott och är omgivet av fantastisk skidåkning värde som betjänas av effektivt snö-pendelbuss och är en av Europas "måste-se" arenor.

Ski Österrike

Kaprun utgör en del av Europa Sport Region, med 130km pister. Kaprun i Österrike är en året runt-semesterort, med massor av sommaren sysselsättningar (golf, klättring, vattensporter) och är en traditionell österrikisk by, med ett hyfsat utbud av restauranger, billig logi och nattliv.