Semester i Barbados

Viktig information

Valuta
Bajan (Barbados), Dollar
1.00 USD = 2.00 BBD
AKTUELLT VÄDER
Regn
+19°C

Badsemester på Barbados

Med sina underbara stränder, sin vackra natur och rika kultur, ger resor till Barbados er möjligheten att komma bort från allt och uppleva en fantastisk semester.

Vare sig ni är ute efter en familjesemester, en romantisk resa för två eller ett lustfyllt äventyr med vänner, har denna fantastiska korallö allt. Koppla av på vita stränder, simma och snorkla i klarblått vatten eller njut av det livliga nattlivet och det rika lokala musikutbudet. Vad du än väljer att göra, kan du vara säker på få en upplevelse som du minns resten av livet på denna Karibiska pärla.

Aktiviteter i Barbados

En resa till Barbados innebär en perfekt möjlighet att kombinera en tillbakalutad badsemester med upplevelsen av en omväxlande och spännande önation. Njut av vacker arkitektur, fantastiska restauranger och taxfree-shopping i huvudstaden Bridgetown, eller koppla av vid de spektakulära stränderna och den familjevänliga stämningen i Christchurch.

Vill ni roa er med dans till den lokala musiken, har St. Lawrence's Gap ett häftig kvällsliv, medan Garrisonområdet är öns historiska centrum, med museer och gallerier som presenterar Barbados kulturella förflutna. Områdena Hastings och Worthing lockar en yngre publik och är populära för surfingsemestrar. De mindre äventyrslystna kan prova på att snorkla i det vackra marina naturreservatet nära Holetown. Semesterfirare som vill uppleva en autentisk del av livet på Barbados rekommenderas att besöka den genuina fiskebyn Oistins, medan de som vill smaka på societetslivet kan frottera sig med de rika och berömda i staden St James.

Billiga resor till Barbados

Med solen som skiner året runt är en resa till Barbados omtyckt bland semesterfirare som vill lämna det bistrare nordiska klimatet bakom sig, men det finns så mycket mer att göra än att koppla av vid havet. Den erkänt vänliga lokalbefolkningen finns alltid till hands med traditionell underhållning som calypso och reggae samt delikata middagar och kryssningar.

Öns popularitet bland turister från hela världen lockar också hit restauranger i världsklass som erbjuder mat från många länder. Dessa restauranger är numera lika vanliga som de traditionella, rustika strandbarerna som serverar nyfångade skaldjur och lokal Rom.

Generellt sett är västkusten tystare, idealisk för familjer och par som söker en romantisk badsemester, medan den södra kusten erbjuder vattensporter och en livligare atmosfär. De norra och östra kusterna är vildare och mer oländiga, med många orörda stränder och undangömda vikar där du verkligen kan komma bort från allt.