Semester i Bryssel

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.84 EUR
AKTUELLT VÄDER
Mestadels molnigt
+13°C

Semester i Bryssel

Den fascinerande staden Bryssel i Belgien har vuxit från 1100-talets fästningsstad till att bli den största tätorten i Belgien, är idag också hem till Natos högkvarter och EU.

Staden Bryssel är en kommun inom regionen Bryssel och är Belgien 's huvudstad.

Bryssels caféer, choklad och shopping

En pulserande kosmopolitisk stad, vandra genom Bryssel och du kommer att upptäcka charmiga medeltida gator, surrande torg som kantas av caféer, såväl som välskötta boulevarder och parker.

Känd för att också vara gastronomins huvudstad kommer en stadssemester i Bryssel reta dina smaklökar också. Festa på musslor och ostron, hummer ... och naturligtvis, choklad!

Shoppingen är superb i Bryssel oavsett om du letar efter stora varuhus eller mindre lokala butiker och för designerbutiker, ta dig till Rue Neuve och Place de la Monnaie.

Upptäck Bryssel

Den vanliga platsen att börja utforska Bryssel på är från Grand Place, ett stort torg omgivet av enastående byggnader och hem för en färgglad blomstermarknaden varje söndag morgon. Bege dig till Kungliga slottet i centrala Bryssel och njut av en promenad i Le Parc de Bruxelles (Bryssels Central Park).