Semester i Kanada

Viktig information

Valuta
Canadian dollar
1.00 USD = 1.26 CAD
AKTUELLT VÄDER
Delvis soligt
+20°C

Njut av en året runt semester till Kanada

Med majestätiska landskap, pulserande städer, fascinerande historia och välkomnande lokalbefolkningen, så har du en underbar tid på en semester till Kanada. Detta enorma land sträcker sig från Atlanten i öster till Stilla havet i väst, och sträcker sig över sex tidszoner. På östkusten hittar du pulserande regionerna Ontario och Quebec, den svepande centrala prärien provinserna Manitoba och Saskatchewan, och de spektakulära Klippiga bergen i västra Alberta och British Columbia. Med en sådan rikedom av val finns det otaliga platser att besöka och njuta av din semester Kanada.

Utforska Kanada

Ontario med de berömda Niagarafallen och kosmopolitiska staden Toronto bland de många pärlor som du hittar på din semester. Kanadas fransktalande provinsen Quebec är också i öster, och här du kommer att uppleva en eklektisk blandning av kulturer och fascinerande historia i Quebec City och Montreal. Utomhus lovers kan kajak genom lugna vatten, vandra i skogarna, eller mountainbike längs de otaliga stigar i de allra nationalparker på en semester till Kanada.

Västkusten är ett mecka för skidåkning. Kanadas Rocky Mountain sortiment är verkligen imponerande och har skidåkning i världsklass, snowboard och utmärkt after ski. Whistler Blackcomb Mountain är känt för sin fantastiska förutsättningar och med de olympiska vinterspelen 2010 går till Vancouver kan du förvänta dig att hitta en formidabel utbud av vinteraktiviteter som erbjuds i British Columbia på en semester till Kanada.

Det finns mycket att njuta av året runt på din semester. Kanada har varma somrar och verkligen spektakulärt höstar, så att du hittar något för varje säsong. Calgary är den största staden i Alberta, där du kan gå över en miljon besökare under sommaren på Calgary Stampede eller vandra lederna i Prince's Island Park. British Columbia har det mildaste klimatet i Kanada, och Vancouver är en fantastisk stad där man kan beundra skyline från havet i en kajak, njut av levande konstscen, eller shoppa til you drop på en av de många gallerior.

Boka billiga Kanada semester idag

Kanada är en fantastisk plats där du kommer att kunna njuta av en minnesvärd semester bland underbara människor och spektakulära landskap.