Semester i Caribbean

Viktig information

Valuta
Bajan (Barbados), Dollar
1.00 USD = 2.00 BBD
AKTUELLT VÄDER
Mestadels molnigt
+27°C

En exotisk resa till Karibien

Om du söker en semester någonstans riktigt exotiskt och gillar tanken på att tillbringa dagarna med att koppla av på fantastiska stränder med kristallklart vatten, är en resa till Karibien allt du behöver!

Ett litet urval av det underbara Karibien

Jamaica en riktig drömdestination om du letar efter äventyr på din resa till Karibien. Klättring uppför vattenfall, vandring genom regnskogen eller en ridtur på stranden är bara några av de aktiviteter som finns att göra på Jamaica.

Barbados är ett populärt resmål under resor till Karibien för par och familjer som vill njuta av en all inclusive-semester, med många semesterorter som erbjuder vattensporter och kvällsunderhållning. Om du vill utforska mer av Barbados kan du ta dig till östkusten för den otroliga naturen och havet! Ta dig tid att besöka de lokala städerna med avslappnad och vänlig atmosfär - eller varför inte bege dig till Bridgetown för tax-free shopping på Broad Street! Södra Barbados är ett bra område för vilda utekvällar, med massor av barer och restauranger att välja mellan.

Grenada, mer känd som Spice Island, har lika avslappnad atmosfär är. Dess dofter och fantastiska stränder är bara några av de kännetecken denna lite mindre ö har, och du kommer inte att lida brist på saker att göra här heller.

Antigua är ett strandparadis och om det vackra stränder du letar efter på din resa till Karibien så kan du luta dig tillbaka och njuta av solen på en av de 365 stränderna som finns här. De pittoreska stränderna är en fantastisk plats att utöva några av de aktiviteter som erbjuds såsom dykning och snorkling vid korallreven. Du kan också klättra upp på Mount Obama, tidigare känt som Boggy Peak innan berget döptes om 2009. Det är den högsta punkten på Antigua och du kan njuta av en spektakulär panoramautsikt på toppen. Antigua har en mer avslappnad stämning och utekvällarna är lugna och sköna om ni provar att äta på några av de fantastiska lokala restaurangerna och njuta av en kall rom eller punch i en av barerna.

Billiga resor till Karibein

Koppla av på den mjuka, vita sandstränder doppa tårna i det kristallklara vattnet eller öluffa genom de karibiska öarna Cuba, Dominikanska Republiken, St Lucia, och Trinidad & Tobago och upplev något annorlunda vart du än kommer.