Semester i Costa Rica

Viktig information

Valuta
Costa Rica, Colon
1.00 USD = 573.39 CRC
AKTUELLT VÄDER
Regn
+23°C

Semester i Costa Rica

Med sin storslagna natur, ekvatorn klimat och vackra stränder, det finns inget bättre ställe att koppla av under din semester än Costa Rica.

Denna lilla centralamerikanska landet är lätt att ta sig runt och det finns massor att göra, från bad i det varma vattnet i Karibien och Stilla havet att utforska sin välskötta nationalparker.

Costa Rica stränder och nationalparker

Semester till Costa Rica är idealiska för dem som vill komma bort från allt och med två fantastiska kuster med vita sandstränder och kristallklart vatten, kommer du inte att missa chansen att besöka stranden. Plus från Costa Ricas högsta punkt kan du se båda kusterna, så var du bor under din semester i Costa Rica, kommer du vara nära en strand.

Men det finns mer att Costa Ricas semesterresor än sola, kan adrenalin knarkare dyka med hajar eller prova på vattenfall firning. Om det är inte din kopp te, då kan du besöka en av sina många nationalparker, såsom Arenal Volcano National Park, där du kan förundras över de länder djurlivet och se den berömda lava fyrverkerier eller ta en stadssemester i San Jose.

Boka Costa Rica online idag

Semester till Costa Rica handlar om sorten, med sitt varma temperaturer året runt och pittoreska kusten, kommer du definitivt att känna dig avslappnad, men de av er letar efter lite mer spänning kommer inte bli besviken av vad som erbjuds.