Semester i Ayia Napa

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Regn
+22°C

Fest från skymning till gryning

Njut av vackra vita sandstränder och bländande blått hav på dagen och fest från skymning till gryning i detta partyparadis.

Ayia Napa kan skryta med blåflaggade stränder, livliga barer, krogar, restauranger och nattklubbar, vilket gör det till ett perfekt val för en riktigt bra bad- och nöjessemester. Ayia Napa ligger mindre än en timmes bilresa från Larnaca flygplats och med bara drygt fyra timmars flygresa till Cypern från Sverige kan du vara på stranden på, nästan, nolltid.

På semester här kan du festa till gryningen på en ny klubb varje dag. Tillbringa dagen i den livliga feststämningen på Nissi Beach, prova vattenskidåkning, följ med på en båttur eller varför inte uppleva spänningen i vattenrutschkanorna på Waterworld. Om du vill shoppa under semestern så finns det klädaffärer och butiker samt billiga souvenirbutiker och hantverksstånd.

Ett flertal stränder

Om du vill att din semester ska vara lite lugnare, finns det flera stränder att välja mellan. Makronisos Beach ligger i närheten och är populär bland familjer, Grecian Bay är en av de längsta stränderna på Cypern. Vandra runt på Museum of Marine Life eller utforska den antika, romerska gravplatsen i Makronissos. En semester i Ayia Napa erbjuder fantastiska natursköna vyer. En av de vackraste platserna på ön är naturreservatet Cape Greco som ligger bara en tio minuters bilresa, eller en cykeltur på 17 km, upp längs kusten. Högt upp på klipporna kan du njuta av den fantastiska utsikten över turistorten Ayia Napa. Hyr en bil eller åk buss upp i Troodos bergen, där ni kan njuta av den friska luften och av en picknick i den svala skuggan av träden.