Semester i Köpenhamn

Viktig information

Valuta
Danish krone
1.00 USD = 6.31 DKK
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+6°C

Europeiska korta pauser till Köpenhamn

Ligger på öarna Själland och Amager, den trevliga staden Köpenhamn är den största staden i Skandinavien

Huvudattraktion: Tivoli, Rosenborg Castle Gardens, Den Freetown av Christiania.

Perfekt för familjesemester, romantiska helger, half sikt raster.

Utforska Köpenhamn

En intressant blandning av historisk charm och avantegardistiska arkitektur, en stadssemester i Köpenhamn, ger Danmark något för alla, oavsett om du är ute efter en romantisk kort rast eller en weekendresa med dina vänner.

En europeisk stadssemester i Köpenhamn är en fascinerande upplevelse av gamla och nya, den här pulserande moderna staden har en rik historia och även ståtar med den äldsta monarkin i världen. Varför inte ta en promenad på kullerstensgatorna i medeltida gator på kort paus i Köpenhamn och beundra arkitekturen. Du kan bege dig till någon av de museer eller gallerier på din paus i staden såsom Köpenhamns stadsmuseum där man kan lära sig om stadens historia eller Museum of Decorative Arts. Varför inte besöka National Gallery på ditt Köpenhamn kort paus för att se fin konstsamling med anor från 13-talet till modern tid. För en härlig dag ute med barnen på din familj kort paus, har Copenhagen City en utmärkt Nationalmuseum och ett intressant friluftsmuseum där man kan se över 100 byggnader som anges för att visa hur livet var på landsbygden Danmark många år sedan.

De flesta av Köpenhamns centrum City är gågatorna med 5 gator i centrum slås samman för att bilda världens längsta gågata, vilket är idealiskt för familjer på deras storstadssemester. Copenhagen City är fyllt till bredden med varuhus, affärer och butiker så du kan shoppa loss på Köpenhamn kort paus. För en paus från allt liv och rörelse i centrum på din paus, erbjuder Köpenhamns hamn en lugnare atmosfär. Så varför inte ta en kaffe, luta dig tillbaka och se världen passera förbi på din paus till Köpenhamn.

Tivoli, Köpenhamn

Varför inte besöka Tivoli på din paus, Copenhagen City hem till denna världsberömda Central Park där du kan se vackra små trädgårdar och ta med barnen till det utmärkta nöjesparken med massor av spännande turer för att hålla dem upptagen hela dagen.