Semester i Dominikanska republiken

Viktig information

Valuta
Dominican Republic, Peso
1.00 USD = 47.37 DOP
AKTUELLT VÄDER
Regn
+24°C

En resa till Dominikanska Republiken

Detta vackra karibiska land är den perfekta platsen om du letar efter ett tropiskt paradis med solsken året runt. En resa till den Dominikanska Republiken kan spenderas i allsköns ro vid poolen med en cocktail i handen, i det kristallklara vattnet eller genom att helt enkelt bara njuta av fantastiska vyer.

Ett tropiskt paradis

Punta Cana på ostkusten är med sin fina, vita sand och sitt lugna vatten ett utmärkt val för en skön resa till Dominikanska Republiken.

Bavaro är en avkopplande semesterort. På denna kust hittar du massor att hålla dig sysselsatt med, som golf, utmärkt dykning och ett häftigt nattliv.

I den norra delen av landet finns också orterna Playa Dorada och Puerto Plata där det finns flera bra stränder, ett fantstiskt utbud av vattensporter och närhet till temaparkerna Ocean World och Columbus Water Park.

Längre söderut hittar du Boca Chica med sitt lugna, grunda vatten, som lämpar sig ypperligt för en familjesemester i Dominikanska Republiken.

Huvudstaden Santa Domingo är en fascinerande stad för en dagsutflykt där du kan få en verklig känsla för den lokala kulturen.

Ett brett urval av boendetyper

Om du letar efter ren lyx, då finns det ett fantastiskt utbud av billiga all-inclusive boenden i Dominikanska Republiken. Vill ni bo lite billigare kan ni överväga en lägenhet för självhushåll eller en villa som ert boende. Resor till Dominikanska Republiken är perfekta om man vill komma bort från allt, året runt i den bländande och uppfriskande karibiska solen.