Semester i Hurghada

Viktig information

Valuta
Egypt, Pound
1.00 USD = 17.65 EGP
AKTUELLT VÄDER
Mestadels molnigt
+21°C

Dykning eller snorkling

Om ni är ute efter en livfull badsemester med fantastisk dykning, då hittar ni allt ni kan önska under en billig all-inclusivesemester i Hurghada.

Denna populära semesterort vid Röda Havet var ursprungligen en liten fiskeort, men är nu en av Egyptens största turistdestinationer som har mycket att erbjuda sina besökare. Hurghada är också ett utmärkt val för resenärer som planerar att kombinera en badsemester med en resa till de uråldriga städerna Kairo och Luxor.

En semester i Hurghada ger er tillfälle att utforska det kristallklara havet med, kanske, den bästa dykningen i Röda Havet. Närmare kusten finns fantastisk snorkling bland korallreven vid stranden. Om ni föredrar att inte blöta ner fötterna när ni beundrar den fantastiska undervattenvärlden kan ni följa med I en bekväm glasbottnad båt istället. I Hurghada har ni tillgång till ett stort antal vattensporter, exempelvis windsurfing, vattenskoter och parasailing, fantastiskt om ni är ute efter en aktiv semester!

En massa aktiviteter under er Hurghadasemester

En bit från kusten kommer ni upptäcka massor som kan sysselsätta er under er semester. Hurghada omges av den vackra Östra öknen där ni kan hyra bilar, jeepar, beach buggies eller följa med på en kamelritt in i öknen. Följ med på en båtutflykt till de spektakulära Giftunöarna med sina lugna sandstränder, gnistrande hav, korallrev, volleybollplan och dykcenter. Under er semester kommer ni att upptäcka att Hurghada har ett kosmopolitiskt nattliv, med massor av clubar och barer runt om i staden och ett utmärkt och spännande urval restauranger.