Semester i Tyskland

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+6°C

En weekend i Tyskland

Sträcker sig från Östersjön ner till Alperna och gränsar till fler länder än någon annanstans i Europa har något för alla semester till Tyskland, även de mest rutinerade lowcost resenär.

Berg och skogar, sjöar och stora floder, medeltida byar och hyper-moderna städer, vin eller alpina sporter finns det ingen brist på värde destinationer i Tyskland betjänas av billig lågprisflygbolag. Det tyska folket är kända för sin artighet och vänlighet och resor är enkelt, organiserat och tryggt.

Hotell i Tyskland

Med Tyskland som din kompass kan du resa österut till huvudstaden Berlin en verkligt levande internationell stad med sin imponerande arkitektur och avant garde klubbliv, eller norrut till imponerande hamn i Hamburg den näst största staden i Tyskland. Västerut fastställs Cologne med dess världsberömda katedralen och Düsseldorf på Rhen med dess fantastiska shoppingcentra eller söderut till München huvudstad i Bayern ligger nära till Alperna.

Billiga resor

Vilken semester kort paus du väljer i levande Tyskland hittar du massor att glädja och allt är lätt åtkomliga via billiga flygbiljetter och hotell förhandla.