Semester i Berlin

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.84 EUR
AKTUELLT VÄDER
Regn
+13°C

Storstadssemester i Berlin

Med ett rikt kulturarv, oändliga möjligheter till sightseeing och ett livligt nattliv, har Berlin snabbt blivit en av de mest populära destinationerna i Europa.

Största sevärdheter TV-tornet, fantastisk utsikt, Berlin Zoo och Museumön.

Perfekt för långhelger, weekendresor och gruppresor.

Din kortsemester i Berlin

En semester i Berlin erbjuder något för alla, med hundratals museer och konstgallerier, shopping i världsklass, fina restauranger – allt inom drygt två timmar flygresa hemifrån.

Semesterbesökare i Berlin kan välja mellan hundratals platser, genomsyrade av intressant historia, från den berömda Brandenburger Tor till det vackra slottet i Charlottenburg. För er som är intresserade av kultur, finns många museer och gallerier, alltid något som passar alla olika smaker. En Berlinsemester kan också vara ett perfekt tillfälle att släppa loss och besöka bland de bästa clubarna i Europa. Berlin är känt för sitt nattliv, med allt från traditionella ölhallar till moderna superclubar med sitt vimmel. Är shopping syftet med besöket i Berlin, bör ni bege er till de berömda distrikten Kurfürstendamm och Tauentzienstraße, fyllda av både trendiga butiker och småaffärer.

Berlin är den perfekta destinationen för turister som vill kombinera sightseeing med en kosmopolitisk, kortsemester i högt tempo. Tillbringa helgen i Berlin med att, under dagarna, ta in alla ljud och synintryck i denna spännande stad, och kvällarna med att välja mellan några av Europas elegantaste nattclubar, barer och restauranger.

Berlin - Tysklands kulinariska huvudstad

Med sitt rykte som Tyskland 's kulinariska huvudstad blir det svårt att välja var, av alla ställen, ni ska äta under er semester i Berlin. Ni kan lika gärna välja att serveras rejäla, traditionella rätter som internationell gourmetmat. Ölälskare inser snart att även de hamnat i himmelriket, med stadens hundratals bryggerier som serverar sitt uppfriskande, lokalt bryggda öl. Med det stora utbudet av billiga resor till Berlin är staden ett bra val för er som vill resa billigt, och den vinnande kombinationen av varma somrar och snöiga vintrar gör staden till ett populärt resmål året runt.