Semester i Hamburg-Harburg

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+7°C

En kort paus i Hamburg, Tyskland

Så mycket att se och göra i Hamburg som du kanske inte vet var jag ska börja.

Huvudsakliga sevärdheter: Museum i Hamburg History, Hamburg lager Complex.

Perfekt för singlar, stag DO: s, helgresor.

Sommar raster till Hamburg

Hamburg i norra Tyskland är ett av landets bästa turistmål och det lockar tusentals besökare varje år.

De lokala invånarna är väldigt välkomnande och tar gärna prata med någon med en fascination för sin hemstad. Även om det finns en brist på viktiga landmärken och ikoner du kommer inte att lida brist på aktiviteter och nöjen på kort paus till Hamburg.

Yngre publiken kan mycket väl frestas att ta en tur till Hamburg Dungeon i Speicherstadt, där den intressanta berättelsen om stadens mörka förflutna berättas. Alternativt finns det en Miniatur Wunderland, som är den största modelljärnväg i världen. Hantverket som har gått i produktion av den här utställningen är verkligen enastående, vilket framgår i panoramor i Hamburg, Alperna och den amerikanska västern. Om du är sugen på en lat dag slappa omkring i sommarvärmen så varför inte besöka någon av de många lokala parker, där det är möjligt att njuta av en glass medan du tittar på båtarna när de passerar längs den trädkantade kanaler. Vid slutet av en underbar dag många människor kommer att välja att tillbringa en kväll i den berömda stadsdelen St Pauli, hem för många pubar som alla serverar härliga lokala öl.

Ta en rundtur i staden Hamburg

History buffs kan mycket väl vilja att inkludera en tur runt en av stadens fascinerande museer som en del av deras kort paus till Hamburg. Den förtrollande Hamburger Kunsthalle und Galerie der Gegenwart är den bästa platsen för att se en stor sortiment av moderna och antika konsten. Om du vill uppleva en del av Hamburg lokal historia sedan ta en promenad runt Museum für Hamburgische Geschichte, hem för en miniatyrmodell av "Hammaburg", en medeltida bebyggelse som bär sitt namn i titeln av staden. Vid slutet av en hektisk dag av utforskning det är väl värt testar delar av den fin mat på en av de många lokala restaurangerna. Många av de lokala favorit rätter använda ekologiska ingredienser som tillhandahålls av Hamburg jordbrukarna.

Det finns en miljon skäl till varför turistindustrin i denna enastående stad har vuxit snabbt de senaste åren.