Semester i Dublin

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.84 EUR
AKTUELLT VÄDER
Regn
+15°C

Kortsemester i Dublin

En kortsemester i Dublin är perfekt, så nära, men ändå så långt bort! Dublin är en vacker storstad som flödar av historia och kultur. Problemet blir inte att fylla tiden – problemet blir att bestämma var ni ska börja!

Omtyckta sevärdheter: Temple Bar, Shopping i Grafton St och Henry St, Guinness Storehouse.

Perfekt för romantisk semester, helgresor, nöjessemester.

Att göra under en semester i Dublin

Stadens turbussar är ett utmärkt sätt att ta sig runt i Dublin och få in så mycket som möjligt under vistelsen i staden.

Ta en historisk promenad i norra Dublin med början vid O'Connell Street där du kan besöka det magnifika General Post Office innan promenaden går vidare till James Joyce statyn. Besök de mysiga affärerna på Earl Street North och Dublin Writers Museum på Parnell Square. Ät en riktig irländsk lunch i någon av alla trevliga pubar som finns i området.

Kortsemester till Dublin med kulturell inrikting är mycket populärt. Starta vid Dublin Tourism Centre på Suffolk Street, upptäck sedan Dublins medeltida historia.

Ta er till det berömda Temple Bar-området som är ett av Dublins nöjesområden, i närheten av hamnen. Under en Dublinsemester är det också värt att besöka Church of Saints Michael and John, nära floden Liffey. High Street och Fishamble Street är de äldsta gatorna i staden, de ligger nära Christ Church Cathedral och Merchants 'Quay.

Shopping i Dublin

En semester i Dublin är också suverän för er som gillar shopping. Grafton Street och Henry Street lockar med både streetfashion och trendiga modebutiker. Det finns ett antal köpcentrum, konstgallerier och många små boutiquer även på Powerscourt Townhouse Centre, Nassau Street och Liffey Valley Center.