Semester i Lettland

Viktig information

Valuta
Latvia, Lat
1.00 USD = 0.60 LVL
AKTUELLT VÄDER
Snö
+4°C

Billiga resor till Lettland

Lettland är en spännande, energisk vacker semesterort på Östersjön bara väntar på att upptäckas.

Det är ovanligt dessa dagar att en låg kostnadsdestination finns praktiskt taget utanför dörren och kan verkligen anspråk på att vara oupptäckt av massan, men Lettland är just en sådan plats, som har kastat sina ryska mantel för mindre än 20 år sedan.

Sommarsemester i Lettland

Liksom de flesta baltiska staterna, är sommaren i Lettland en underbar tid med skymningen och gryningen åtskilda av endast några timmar vilket ger semesterfirare långa dagar och kvällar för att utforska allt detta opretentiösa land har att erbjuda.

Cityweekend i Lettlands huvudstad Riga

Riga, är den lettiska huvudstaden full av liv. När du är på semester i Riga kan du njuta av de vackra art-nouveau byggnaderna, vackra kullerstensgatorna som slingrar sig genom den historiska stadskärnan som är med på UNESCO: s världsarvslista. Men tråkigt är det inte, ett energiskt nattliv i Riga gör detta till en av de roligaste städerna i Östeuropa. Prisvärda hotell i Riga tillsammans med låga priser på mat och dryck innebär att dina pengar räcker så mycket längre här än i många andra huvudstäder. Ändå är det bara några mil från Rigas centrum och du har kommer till tidlösa byar på den vackra landsbygden.

Lettland är verkligen en underbar juvel, se till att du upptäcker det innan alla andra.