Semester i Marocko

Viktig information

Valuta
Morocco, Dirham
1.00 USD = 9.42 MAD
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+24°C

En fascinerande resa till Marocko

Vidsträckta gyllene stränder, livliga marknader och torra öknar gör Marocko till ett spännande resmål för den äventyrslystna. Marockos härliga klimat gör landet perfekt för en avslappnande solsemester med oändliga möjligheter till utflykter och sevärdheter.

Är du ute efter ett exotiskt resmål och en spännande kultur är resor till Marocko vad du söker. Marocko bjuder på allt från myllrande storstads charm till klassiska kamelturer i öknen. Pruta loss på någon av de färgstarka marknaderna och njut av den världskända marockanska maten. Marocko passar för allt från familjesemester och romantisk weekend till partyresa och äventyr. Här finns något för alla.

Variationsrika Marocko

Under en resa till Marocko kan du välja att tillbringa bekymmersfria dagar på all inclusive hotell i barnvänliga destinationer som exempelvis Agadir. Här kan du skämma bort dig själv på lyxhotell där det finns mängder av aktiviteter för barnen.

Ta en storstadssemester i Marrakech eller huvudstaden Rabat. I Marrakech kan du njuta semestern fullt ut på någon av de härliga spaanläggningarna efter en händelserik dag i den livliga staden. Rabat bjuder på en europeisk känsla och ett stort utbud av sevärdheter och otroligt vacker natur.

I Marocko kan du bo som du vill, på lyxhotell, romantiska och pittoreska små hotell eller traditionella spaanläggningar. Välj det som passar dig bäst.

Soliga äventyr

Ta med familjen på en härlig solsemester till Agadir, som med sina 300 soldagar om året är perfekt för den som vill njuta av sol och bad. Här finns möjlighet till alla sorters vattensporter men också arabisk kultur traditionella marknader där du kan fynda mattor och kryddor.

Söker du efter äventyr är en resa till pittoreska Essaouira ett bra val. Här kan du ta en rofylld kameltur, ägna dig åt kitesurfing eller ta en fartfylld utflykt på fyrhjuling i öknen. Här möts du av en härligt avslappnad atmosfär.

En resa till Marockos rosa stad Marrakech är en upplevelse utöver det vanliga. I denna sagolika stad kan du låta dig uppslukas av vimlet på de livliga marknaderna och basarerna, njuta av fantastisk mat och slappna av på hotellens lyxiga spaanläggningar.

En resa till huvudstaden Rabat lämnar heller ingen besviken. I denna metropol frodas kulturen och arkitekturen. Här räcker det att strosa runt på gatorna för att mötas av häpnadsväckande synintryck. Besök museum, konstgallerier, palats och monument.