Semester i Agadir

Viktig information

Valuta
Morocco, Dirham
1.00 USD = 9.42 MAD
AKTUELLT VÄDER
Regn
+19°C

Koppla av och varva ner i Agadir

En semester i Agadir är ett populärt val för par och familjer som söker solsken hela året, bra utbud av vattensporter, boende av hög kvalitet och ett pulserande nattliv.

Agadir ligger bara 30 minuter från flygplatsen i sydvästra Marocko och är ett perfekt resmål om du reser på en familjesemester. Agadir är en attraktiv semesterort och ett underbart resmål för några avkopplande dagar.

Njut av ett marockansk äventyr i Agadir

Den 9 km långa sandstranden erbjuder massor av aktiviteter, som trampbåtar, vattenskotrar och windsurfing. Vill du surfa under din semester kan vi glädja dig med att kusten vid Agadir bjuder perfekta förhållanden tack vare passadvindar och härliga vågor. Du hittar surfarparadis längs kusten som passar alla nivåer - ta en tur till den avspända fiskebyn Taghazout för en härlig surfdag under din agadirsemester.

Agadirs läge vid foten av Atlasbergen och i närheten av Saharaöknen lockar till äventyr – passa på att hyra fyrhjuling eller följa med på jeepsafari. Är det shopping som lockar, ska ni ta er till marknaden i Agadir och fynda souvenirer, kryddor och annat. Glöm inta att pruta! Semesterfirare i Agadir bör göra en dagsutflykt längs kusten till staden Taroudannt för att få en glimt av det riktiga Marocko. En något lugnare variant är en härlig vandring i bergen eller en resa till nationalparken vid floden Souss-Massa! Njut av mångfalden under din semester i Agadir.

Boka billig Agadirsemester idag!

Söker ni en semester med klass kommer ni hitta ett utmärkt urval av lyxhotell. Varför inte överväga ett av våra trestjärniga erbjudanden ifall det är något riktigt billigt du letar efter! I Agadir kan vi också erbjuda boende med självhushåll, där du som alternativ till restaurangbesök själv kan tillreda din delikata måltid med ingredienser från stadens marknader.

En semester i Agadir är ett utmärkt val för semesterfirare i alla åldrar, med sol och marockansk touch som ledord.