Semester i Amsterdam

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.84 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+10°C

Billiga resor till Amsterdam

Amsterdam, även känd som "Nordens Venedig", är en stad full av kultur som sträcker sig från Red Light District till Anne Franks hus och det finns alltid något som passar alla åldrar, smaker och plånböcker.

Utforska Amsterdam

Amsterdam i Nederländerna är känt för sina liberala caféer, hippa barer och det ökända Red Light District, men det finns också mycket mer till denna fantastiska stad än vad som gör rubriker. Längs kanalerna och kullerstensgatorna hittar du underbar arkitektur, charmiga marknader, fascinerande historia och imponerande museer - för att inte tala om kilometer efter kilometer av kanaler och hundratals vackra broar!

Familjesemester i Amsterdam

Det finns en rad fantastiska sevärdheter för hela familjen i staden, såsom Artis Zoo, Nemo Science Museum och Muiderslot Castle. Cykling är mycket populärt i Holland, så varför inte hyra en cykel och ta dig runt i staden? Pittoreska Vondelpark och Amstel Park är bra ställen för familjeutflykter.

Amsterdam omgivningar

Även Amsterdam är en fantastisk kosmopolitisk stad, det finns mycket mer att se i Nederländerna och området kring Amsterdam.

Bara en kort resa från Amsterdam är badorten Zandvoort som ståtar med en lång sandstrand med gräsbevuxen sanddyner, med en nudiststrand ca 2 km söderut. Zandvoort är hem till Netherland viktigaste bilspel spår Circuit Park Zandvoort.

Het Gooi är ett område i Hilversum där de rika och berömda bor. På kanterna av sjön Gooi är Het Gooi tänkt så kuperad men det är bara eftersom resten av landet ligger under havsnivån och Het Gooi högsta punkt är 36.4m! Trädklädda och gröna Het Gooi är en perfekt bas för att utforska Netherland landsbygden.

Att utforska slotten och Chateau au Marquette varför inte bo på ett hotell nära Heemskerk, med sandstrand en kort promenad bort.