Semester i Norge

Viktig information

Valuta
Norwegian krone
1.00 USD = 8.24 NOK
AKTUELLT VÄDER
Soligt
-2°C

Billiga resor till Norge

Tänk på Norge och du tänker på en av de vackraste länderna på jorden.

Ett land av fantastiska kustlinje där mäktiga fjäll dopp i fantastiska fjordar, ett land med magisk midnattssol, det glittrande norrsken, av fjällvandring, sex månader skidåkning säsonger, valsafari och fiske i kristallklart vatten.

Semester i Oslo

Oslo är huvudstad i Norge. Det är en kompakt stad med en rik blandning av gammal och ny arkitektur som är bedårande och återspeglar mångfalden och kultur i Norge själv. Oslo är en stad med museer, bra nattliv och ett överflöd av utomhusaktiviteter. För att välja en sheap kort paus semester i Oslo är att njuta av ett perfekt resmål för en skandinavisk låg kostnad semester med så många saker att göra och se i omedelbar närhet.

Semester i Bergen

400 km väster om Oslo är den vackra staden Bergen, omgiven av sju fjordar och sju kullar, vackra timmer klädd hus går upp i bergen som leder bort från den fantastiska hamnen. Spårvagnarna erbjuder enastående utsikt över Bergens omgivande landskapet. Sommar semester till Bergen är alltid upptagen så det klokt att boka hotell i förväg för att få bästa möjliga erbjudanden.