Semester i Polen

Viktig information

Valuta
Poland, Zloty
1.00 USD = 3.59 PLN
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+5°C

Billiga resor till Polen

En enormt land i centrala Europa, Polen verkligen där öst möter väst. Nu har en medlem i EU, är en semester i Polen för att njuta av en stor möjlighet för billiga resor, billiga hotell och flyg budget.

Polska städer snabbt modernisera, men på landsbygden är fortfarande rustika, prickade med 14: e talet gotiska slott skjuter från urskogen. Vackra sjöar är fristäder för vattensport entusiaster och längs Polens Östersjökust finns miles av långa sandstränder. Det polska folket är vänliga och öppna med ett varmt välkomnande för besökare.

Utforska städer i Polen

Ta en av de många lågprisflyg till Krakow eller Warszawa och du kommer att anlända i vackra medeltida städer. Förutom att vara huvudstad i Polen är Warszawa den kulturella huvudstaden i det land och väl värt ett besök för sin opera, konst hus filmer, klubbar, barer och spirande levande musikscen. Warszawas orörda Gamla Stan och Kungliga slottet ligger också måste se sevärdheter.

Krakow var den kungliga huvudstaden i Polen för 500 år och är ett ymnighetshorn av gotisk och renässansstil. Hem till mer historiska byggnader än någon annanstans i Polen, city of Krakow är full av skyhöga kyrkor och ett praktfullt slott.

Boka Polen semester online idag

Holiday priser är utmärkt värde men måste förbokas under högsäsong.