Semester i Puerto Rico

Viktig information

Valuta
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
AKTUELLT VÄDER
Delvis soligt
+26°C

Semester i Västindien ön Puerto Rico

Ange i Västindien omgiven av varma, klara vattnet och gul sand, är en semester i Puerto Rico ett bra sätt att få en vecka eller två på stranden.

Med nära perfekt väder året och dess varma, lugna vatten stranden bör definitivt ligga högt på dina prioriteringar under en semester till Puerto Rico. Luquillo stranden är perfekt för familjer, med sin trygga vatten och fantastiska faciliteter det är platsen att gå om du är med barnen. Men tror inte att stränderna här är alla turister hot spots, är Rosado strand den ultimata platsen att fly, i en lugn vik, sin perfekta för att komma undan folkmassorna.

Utforska Puerto Rico

En semester i Puerto Rico är inte begränsat till stranden, i land kan du utforska öarna El Yunque regnskog eller undrar kring staden San Juan, med sina traditionella gamla kvarter. Ön är också hem till det största köpcentret i Västindien, vilket gör det till ett paradis för shoppare, med sitt stora utbud av varumärken och lokala bär.

Boka billiga resor till Puerto Rico på nätet

Semester till Puerto Rico handlar om val, öarna varma klimatet gör det till en hot spot för dem som vill koppla av på stranden, men tror inte det är allt som finns att denna juvel i Karibien.