Semester i Singapore

Viktig information

Valuta
Singapore dollar
1.00 USD = 1.36 SGD
AKTUELLT VÄDER
Delvis soligt
+27°C

Billiga resor till Singapore

För en unik blandning av asiatisk kultur, fantastisk shopping och ett pulserande nattliv ta en semester till Singapore.

Denna stad Staten har ingen brist på sevärdheter och ljud, vissa för att underhålla dig.

Singapore badorter

De som vill ha lite tid på stranden under sin semester till Singapore, bör bege dig till Sentosa, en liten närliggande ön ansluten till Singapore via en bro. Dess tre konstgjorda stränder är populära bland lokalbefolkningen och är den perfekta platsen att koppla av för dagen. Ön är också hem för ett antal sevärdheter som undervattensvärlden, Asiens största akvarium, med en mängd olika hajar och fiskar.

Men det finns mer att en semester i Singapore än sevärdheterna i Sentosa Island, har staden själv ingen brist på sevärdheter. Den Chinatown Heritage Centre, ger en intressant utställning på öarna tidigare och är ett måste för alla med intresse i Singapore historia. Religiösa sevärdheter är en annan populär attraktion, är ön känd för sin religiösa tolerans och sevärdheter som Kong Meng San Phor Kark klostret är värda ett besök. För en fantastisk utsikt över staden, bege dig till Singapore Flyer, världens största pariserhjul, det är vackert i skymningen.

Billig shopping i Singapore

Shopping är en populär aktivitet, är ön känd inte bara för sin stora gallerior men dess egendomliga marknader som är ett måste under din semester till Singapore. Städerna elektroniken är ganska billiga på Funan DigitaLife Mall och Sim Lim Square, kan erbjudandena få, särskilt om du är beredd att pruta. Det underbara Haji Lane i hjärtat av den muslimska kvartalet är en fantastisk destination för shopping, känd för sina mode detaljhandeln.

Semesterresor till Singapore har något för alla, från dess kulturella sevärdheter och ljud, dess stränder och tema attraktioner.