Semester i Alicante

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+23°C

Semesterresor till Alicante

Oavsett om du vill koppla av och njuta av det härliga vädret eller utforska de många spännande sevärdheterna som finns i området så har Alicante något för dig!

Med sina vackra stränder, historiska sevärdheter och gröna parker är Alicante perfekt för alla som vill kombinera sol och bad med shopping och nöjen i en genuint spansk stad!

Utforska Alicante

Alicante ligger mellan bergen och havet och har mycket mer att erbjuda än bara vackert väder och härliga stränder! Du kan besöka det fantastiska slottet i Santa Barbara eller ta en promenad genom de breda boulevarderna och de skuggiga gränderna i staden. El Palmeral och Canalejas Park erbjuder gröna oaser i staden medan rådhuset och katedralen ger semesterfirare en chans att uppleva områdets rika historia.

Spain är känt för sin mat och Alicante är inget undantag! Restaurangerna runt hamnområdet är i världsklass och de hundratals tapasbarerna runt staden har något för alla smaker. Runt El Puerto, El Barrio och Esplanada finns en mängd barer och klubbar för en perfekt avslutning på dagen.

Solresor till Alicante

Strandresor till Alicante är enormt populärt med över ett halvt dussin stränder att välja mellan. Från familjevänliga San Juan-stranden till den lugna Playa del Coco och vackra Postiguet Beach – här finns något för alla!