Semester i Madrid

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+5°C

En resa till Madrid

Resor till Madrid är fantastiska då staden är den perfekta platsen för en kort resa fylld med sightseeing, shopping, kultur och läcker mat.

Höjdpunkter: Kungliga slottet, Santiago Bernabeu, Tapas.

Mer om Madrid

Madrid är packat med fantastiska sevärdheter, bra restauranger och vackra parker. Resor till Madrid är perfekta oavsett om du reser med familj, partner eller vänner.

Madrid har vackert väder året runt och häftiga sevärdheter! Du kan koppla av i den vänliga och livliga atmosfären i stadens många torg eller ta en picknick i Madrids olika parker.

Ta en tur på spårvagnarna som går från stadens centrum och du kan se vackra vyer över Parque del Oeste, floden Manzanares, det egyptiska templet Debod, det kungliga palatset och katedralen Almudena och sedan komma fram till Casa de Camop med en lugn sjö och vackra promenadstråk.

Om du vill lära dig mer om Spanien eller se några av landets mest kända konstnärers verk under din resa till Madrid så kan du besöka några av stadens museer, till exempel Thussn Bornemisza eller Museet Prado. Om du reser med barn kan du även besöka Museo de Cera som är Madrids motsvarighet till Londons Madame Tussaud's där man kan gå runt bland kända människor och filmkaraktärer gjorda av vax.

Billiga resor till Madrid

Sportälskare kan ta en rundtur i Real Madrids Santiago Bernabeu-stadion eller Athletico's Vicente Calderon-stadion eller skaffa några biljetter till hemmamatcherna och upplev spänningen på plats. Efter en dag med shopping och sightseeing finns det hundratals restauranger och barer att välja mellan!

Med billigt flyg och ett fantastiskt utbud av hotell som passar alla smaker och plånböcker kan du boka billiga resor till Madrid redan idag!