Semester i Magaluf (Mallorca)

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+19°C

Koppla av och varva ner i Magaluf

Med vita sandstränder, kristallklart vatten och 30 minuters avstånd till Palmas flygplats är Magaluf på Mallorca ett populärt val bland semesterfirare året runt. Vi har ett brett urval av olika boendealternativ i alla prisklasser så om du föredrar att spendera semesterkassan på plats istället för på dyra hotell har du hamnat helt rätt!

En av Medelhavets bästa partyorter

På dagarna kan du dyka, åka jet ski, vindsurfa eller bara hyra en solstol och ladda batterierna inför kvällen då Magaluf förvandlas till en av Medelhavets bästa partyorter!

En bred strandpromenad med palmer löper längs stranden och den är kantad med barer, restauranger och affärer - allt du kan tänkas behöva med andra ord!

På de större discoteken finns gogo-dansare, påkostade laserljusshower och DJ´s från de bästa nattklubbarna runt om i Europa. Nattlivet är i världsklass och du kommer garanterat ha fantastiska minnen från en resa hit.

Utforska Magaluf

Om du är på jakt efter en billig resa till Magaluf kan du använda vår hemsida för att hitta de bästa erbjudanderna. Här kan du hitta allt från billiga lägenheter med självhushåll till lyxhotell.