Semester i Valencia

Viktig information

Valuta
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+33°C

Korta resor till Valencia

Valencia är en energisk, kosmopolitisk och vänlig stad.

Sevärdheter: Plaza del Mercado, Serranos Towers.

Perfekt för weekends, familjesemestrar.

Utforska Valencia

Medelhavet, gyllene stränder, grönskande parker och trädgårdar, mer än 40 museer, många barer och restauranger, livliga marknader, teatrar och intressanta historiska kvarter väntar dig i Valencia!

Valencia ligger på Spaniens medelhavskust och är Spaniens tredje största stad och kombinerar spännande kultur, shopping och nattliv med vackra stränder.

El Carmen, den äldsta delen av Valencia, har smala gator packade med restauranger, barer och caféer och har det populäraste nattlivet i området.

Solsemestrar i Valencia

I Valencia finns det många stränder att välja mellan. Valencias två största stränder, Las Arenas och La Malvarrosa, kan nås via buss, tunnelbana, cykel eller till fots från stadens centrum. Du kan även ta en lokal buss till stränderna i Alboraya eller söderut till Sueca, Cullera och Gandia.

Paseo Marítimo har en palmkantad strandpromenad som löper längs Valencias hamn hela vägen norrut till Alboraya. Det inbjudande Medelhavet ligger bara några meter bort och det finns gott om utmärkta restauranger där man kan njuta av paella, färska skaldjur och lokalt vin.