Semester i Thailand

Viktig information

Valuta
Thai Baht
1.00 USD = 33.09 THB
AKTUELLT VÄDER
Regn
+25°C

Njut av en härlig resa till Thailand

Bländande vita stränder, kristallklart tropiskt hav och vänlig lokalbefolkning är vad man möts av på resor till Thailand

Detta vackra land har ett fantastiskt utbud av stränder och öar i söder, den livliga staden Bangkok och kustorter i öster, och det ljuvliga landskapet i norr, så här finns massor att njuta av på din semester.

Utforska Thailand

Om du planerar en resa till Thailand så kommer kustorterna skämma bort dig med alternativ. Med sina palmkantade stränder och den spektakulära undervattensmiljön kan du snorkla, surfa, eller bara njuta av utsikten från din bekväma solsäng på Koh Samui. Ön Phuket kommer att trollbinda dig med sitt vykortsliknande landskap och det fantastiska utbudet av aktiviteter. Är det "action" du söker på din Thailandssemester, är provinsen Krabi ett självklart mecka med dykning, havspaddling och några av de bästa bergsklättringsplatserna i världen. I den norra delen av området finner du vacker natur och tät djungel - varför inte utforska detta område sittandes på en elefantrygg?

Sol och bad i Thailand

Det finns många natursköna livliga stränder där man kan sola under resor till Thailand med något för varje önskemål. Vädret varierar dock en hel del mellan den östra och den västra delen av landet, så om man är ute efter bra väder kan det vara en god idé att kolla upp det innan man åker.

Boka billig resa till Thailand idag

Denna pärla bland destinationer är en verklig magnet för semesterfirare, den kommer att dra dig tillbaka gång på gång för att njuta av alla de fantastiska saker som du hittar på resor till Thailand.