Semester i Trinidad och Tobago

Viktig information

Valuta
Trinidad and Tobago, Dollar
1.00 USD = 6.73 TTD
AKTUELLT VÄDER
Delvis soligt
+25°C

Billiga resor till Trinidad och Tobago

Med de sjudande städerna på Trinidad och det naturliga lugnet på Tobago har dessa två västindiska öar under lång tid kunnat erbjuda sina besökare det bästa av två världar. Vare sig du har tänkt dig en romantisk avstickare för två eller en familjesemester med det lilla extra kan en semester i Trinidad och Tobago erbjuda något för alla.

Medan det finns gott om vackra vita sandstränder som finns, är St Lucia den perfekta destinationen för dem som vill kombinera sol och bad med en genuin smak av West Indian liv.

Badsemester i Trinidad och Tobago

Med sin dramatiska natur, sina sjudande städer och speciella kultur utgör Trinidad ett resmål där besökarna kan få en autentisk inblick i livet på ön. Tobago, å andra sidan, lockar framförallt de som söker en lite mer traditionell semesterupplevelse i Västindien, med sina vita sandstränder och kristallklart vatten så långt ögat kan se. På en semester i Trinidad kan du se världens största asfaltsreservoar och besöka konstgallerier, museum och tempel i huvudstaden Port of Spain, eller vandra i Asa Wright Nature Centre och upptäcka sällsynta växter och djur. En semester i Tobago handlar å andra sidan helt och hållet om att koppla av och njuta av det makliga livstempot i Karibien.

Besök pittoreska fiskebyar, utforska öns spännande inland eller simma i de kristallklara vattnen. En solsemester i Trinidad och Tobago har mycket att erbjuda – allt från familjevänliga semesteranläggningar till mer undanskymda stränder.

Det finns bra surfing och populära stränder längs Trinidads norra kust, medan områdena Great Courland och Englishmans Bay på Tobago har lugna stränder där du verkligen kan leva den karibiska drömmen. För de som är mer inriktade på att shoppa har semestern i Trinidad och Tobago allt från kalypsomusik på skiva till lokalt producerad rom och färgstarka textilhantverk som man kan hitta i städer och byar utspridda över öarna.

Men det finns även "modern" shopping i de stora galleriorna i Port of Spain, där man kan hitta allt möjligt. På kvällarna kan den billiga semestern till Trinidad och Tobago bjuda på något för alla. Ät färska fisk- och skaldjursrätter och lokala maträtter på någon av de många strandbarer som finns längs kusten, drick rom med lokalbefolkningen eller åk till Port of Spain där kalypso- och steel band-musiken hörs långt in på småtimmarna. Det har aldrig funnits något bättre tillfälle att besöka Karibien – så varför vänta?