Semester i Bodrum

Viktig information

Valuta
Turkish lira
1.00 USD = 3.88 TRY
AKTUELLT VÄDER
Regn
+14°C

Turkiets vackra sydvästra kust

Familjer och strandälskare kommer verkligen njuta av Bodrum, med sin oslagbara kombination av det turkosa havet och de fantastiska aktiviteterna.

Bodrum ligger på Turkiets vackra sydvästra kust, där Medelhavet möter det Egeiska havet.

Upptäck nya platser

Njut av Bodrums sol vid din bekväma hotellpool. För dig som älskar stränder är denna kuststräcka full av närbelägna sandstränder, där du lätt kan hitta just din drömstrand. Eftersom Bodrum inte har någon egen strand är den närbelägna blåflaggade stranden i Bitez perfekt för barn och familjer och där finns alla tänkbara vattensporter. Letar ni efter något som är lite lugnare, så ligger Bodrum bara en kort bilresa från Gumbet’s mysiga strand, som kantas av strandcaféer och barer, där du kan sätta dig ner och njuta av den vackra havsutsikten. Söker ni en mer avskild plats, där ni inte märker det höga tempot i Bodrumområdet, då är de tysta vikarna vid Torba och Gundogan platserna för er.

En dag på ett traditionellt Turkiskt bad

Det finns mycket att upptäcka under en semester i Bodrum, lämna stränderna för en dag , hyr en båt vid marinan och åk till den vackra ön Kara Ada eller åk helt enkelt efter den Egeiska kusten och njut. En härlig familjedag under er Bodrumsemester får ni om ni besöker Dedeman Aqua Park eller skäm bort er själva med en dag på ett traditionellt Turkiskt bad. Varför inte se lite av Bodrums historia och besöka stadens 1400-talsslott, som är en av stadens symboler. Under kvällstid har Bodrum massor att erbjuda och marinan vaknar till liv med en mängd pulserande kvällsnöjen att välja mellan. Vid det centralt belägna torget finns ett stort urval restauranger med god mat, så vare sig ni vill testa traditionella Mezes eller internationella rätter, så har Bodrum något att erbjuda alla!