Semester i Istanbul

Viktig information

Valuta
Turkish lira
1.00 USD = 3.88 TRY
AKTUELLT VÄDER
Regn
+18°C

Den perfekta scenen för en storstadssemester

En magisk stad full av antik artkitektur, fascinerande museer och spännande bazaarer - Istanbul är perfekt för en semester ni aldrig kommer att glömma!

Istanbul i kortheter

Med ett vackert läge vid stranden av Bosporen erbjuder en semester i Istanbul en möjlighet att kombinera en spännande storstadssemester iTurkiet med enkel tillgång till många attraktioner och sevärdheter, både vid kusten och längre inåt landet.

Tillbringa din semester i Istanbul med att utforska historiska sevärdheter såsom Blå moskén, upptäck utsmyckade palats och shoppa på kända basarer. Eller ta en dagstur till Princes Islands där sandstränder och klart vatten väntar. Här kan du koppla av i ett bilfritt paradis för ett par dagar, eller bara komma för att njuta av ett uppfriskande dopp innan du kommer tillbaka för att njuta av stadens spännande nöjesliv.

På kvällarna erbjuder Istanbul verkligen något för alla. Se traditionell dans, prova på det lokala köket eller koppla av med en drinkmedan du beskådar Istanbul by-night. För riktiga festprissar blir Istanbul mer & mer populärt och börjar få ett namn på den internationella klubbscenen, från trendiga takbarer till underjordiska klubbar finns det gott om platser där du kan njuta av musik och dans tills solen går upp på din semester till Istanbul.

Boka din billiga resa till Istanbul i dag

En resa till Istanbul är perfekt för familjer som söker en strandsemester och par som vill ha en spännande storstadssemester.