Semester i Marmaris

Viktig information

Valuta
Turkish lira
1.00 USD = 3.71 TRY
AKTUELLT VÄDER
Regn
+22°C

Upptäck Marmaris!

Marmaris ståtar med härliga sandstränder, ett livligt nöjesliv och massor med saker att se och göra.

Marmaris ligger i den vackra regionen Dalaman i sydvästraTurkiet. Området har ett härligt klimat året runt med långa varma somrar och milda vintrar.

Marmaris är en perfekt plats för en solsemester och den mörka vulkaniska sanden på stranden Uzan Yali är perfekt för en avkopplande dag i solskenet.

Fantastiskt utbud av vattensporter

Varför inte ta en båttaxi över till det turkosa vattnet vid den fridfulla sandstranden i Icmeler eller till de lugna stränderna i Turunc. Marmaris stränder erbjuder ett fantastiskt utbud av vattensporter som kan hålla hela familjen sysselsatt. När du har utforskat undervattensvärlden, varför sedan inte besöka någon av barerna eller restaurangerna som kantar strandpromenaden och erbjuder en underbar utsikt över bukten medan du njuter av de lokala specialiteterna.

Upplev den turkiska kulturen

Du kommer inte att sakna saker att göra på din semester i Marmaris. Det finns många intressanta platser att besöka. Det gamla 1500-tals slottet mitt i den gamla stadsdelen i Marmaris erbjuder fantastisk utsikt över kusten och de smala trånga gatorna i Gamla stan är fulla med små butiker, restauranger och pittoreska hus. Om du söker lite mer action så kan en jeepsafari i bergen som omger staden var en kul aktivitet under din semester i Marmaris. Om du vill uppleva den turkiska kulturen under din semester så kan besöka turkiska badhus eller vandra omkring i basarerna i Gamla stan. När solen går ned erbjuder Marmaris många alternativ för dig som vill festa natten lång. Gatan Bar Street är en hub för nöjeslivet med massor av restauranger, barer och klubbar.