Semester i Side

Viktig information

Valuta
Turkish lira
1.00 USD = 3.88 TRY
AKTUELLT VÄDER
Regn
+13°C

Perfekta förhållanden för sol och bad

Side har varmt väder, hisnande vyer och gyllene sand.

Side är beläget i Antalyaområdet i Turkiet. Denna vackra och unika ort är perfekt för en romantisk semester eller för en skön resa med familjen.

Semesterorten har massor av stränder med perfekta förhållanden för sol och bad och med lugnt och grunt vatten som barnen kan plaska runt i. På de flesta stränderna erbjuds det även en rad vattensporter man kan prova på och de flesta har även badvakter som kan hålla koll på barnen medan du tar det lugnt i solen.

Utforska Side

Du kommer inte att lida brist på saker att göra i Side! Kolla in den gamla stadsdelen och gå längs de trånga och livliga gatorna. Side har ett antal historiska platser, såsom amfiteatern, Temple of Apollo och de romerska baden – glöm inte att ta med kameran! Ta med barnen till museet eller de två vattenparkerna i Antalya.

Utforska omgivningarna, bege dig till Taurusbergen och se de spektakulära grottorna och vattenfallen. De äventyrliga bland oss kan åka på jeepsafari eller åka forsränning! Efter en aktiv dag ute i området kan man slå sig ner i de lokala restaurangerna för en lugn och romantisk måltid.