Semester i Dubai

Viktig information

Valuta
UAE Dirham
1.00 USD = 3.67 AED
AKTUELLT VÄDER
Regn
+28°C

Korta avbrott i Dubai

Ett fantastiskt läge för att njuta av otrolig service och bo i ett av de mest fantastiska boende i världen, är en semester till Dubai en stad bryter aldrig kommer att glömma.

Huvudsakliga sevärdheter: Burj Dubai, Jumeirah Beach, Dubai Mall.

Perfekt för half sikt raster, lång helger, familjesemester.

Utforska Dubai

Var bättre att spendera helgen än i en stad där allt är möjligt?

Dubai är hem för vattnet hotell, världens högsta skyskrapor och öar konstgjorda men det är också den största staden i Förenade Arabemiraten och är späckad med historia, kultur och saker att se och göra om du är en adrenalin knarkare eller i behov av allvarlig avkoppling. Dubai stad bryter tillgodoser alla smaker och åldrar vilket gör den perfekta kombinationen för staden bryta av dina drömmar!

Du kommer inte veta vad man ska prova först på en stadssemester till Dubai eftersom det är något nytt och spännande runt varje hörn. Få dina lager på en busstur eller om du känner dig äventyrlig varför inte hoppa på en antenn rundtur i staden och ta in alla sevärdheter på en gång? När du har fått nog av skyskrapor, ovanliga byggnader och köpcenter, kan du gå över till Gamla Dubai City för att ta i traditionell arabisk kultur och att fullända din köpslående färdigheter i souks. Den Dubai Museum är den perfekta platsen att upptäcka mer om arabisk kultur och historia på ett Dubai stad paus och det är ett bra ställe att gå som en familj. Barnen kommer också att älska de många vattenparker, nöjesparker och akvarier i staden, för att inte tala stranden verksamhet och ökensafari!

Om du är på en Dubai stadssemester med tjejerna, behandla er till en dag av avkoppling Talise Spa eller göra det mesta av några av de största köpcentra i världen och ge ditt kreditkort ett bra vädring! Keen golfare kommer att bli glad att veta att det finns många kurser att välja mellan på en Dubai paus och det finns massor av andra sporter att prova inklusive sand boarding, dykning och vindsurfing.