Semester i London

Viktig information

Valuta
Pound sterling
1.00 USD = 0.76 GBP
AKTUELLT VÄDER
Regn
+11°C

En resa till London

London är en av de mest livfulla städerna i världen med ett överflöd av historia, kultur, god mat och ikoniska sevärdheter. En resa till London är en perfekt avstickare oberoende av väder.

Utbudet är oändligt

Om du inte har varit i London tidigare är en resa dit ett måste.Om du redan har varit där vet du varför du vill åka tillbaka. Englands huvudstad och en av Europas, om inte världens, mest berömda städer. En unik stad helt enkelt!

Månghundraårig historia, påverkan av skilda kulturer under generationer, allt skiftande mode, spännande konst- och musikliv, och så de stora röda bussarna som ser till att hålla staden i rörelse. London sprudlar av liv och här finns alltid massor att se och göra. Men det behöver inte kosta skjortan – det är fullt möjligt att ta en billig resa till London genom att spara in lite på nödvändigheterna.

Härliga London

Genom att välja rätt tidpunkt för din resa till London kan du också spara mycket pengar på billiga hotell. Lokalinvånarna kan klaga på vädret, men sen vinter och tidig vår kan faktiskt vara en underbar tid för en billig tripp till London – ljus, klar himmel och friska kyliga, dagar är idealiska att tillbringa i Londons fantastiska kungliga parker. Londons hotell är som regel billigare under lågsäsongen och dessutom finns det inte så mycket turister där då, vilket gör dagarna i London än mer speciella.

När du hittat en billig resa till London har du mer pengar över att spendera på underhållning. Under dagtid kan du sjunka in i den unika atmosfären i Holborn och se gatuartisterna från något lokalt kafé eller besöka det evigt sjudande West End. Nattetid är det dags att ge sig in i det hektiska nöjeslivet och äta god mat från alla världens hörn.

Om det är shopping som är det viktigaste har Londons stora huvudled, Oxford Street, några av de största och bästa kedje- och designbutikerna i Europa.

Men om alternativa småbutiker är det du söker är ett besök i Camden ett måste. Camden, med sin eklektiska marknad och kanal, är en bra plats att ta in alla olika kulturer på. Dessutom ligger de lummiga gröna parkerna i Bloomsbury bara en kort promenad från kanalen.