Semester i United States

Viktig information

Valuta
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
AKTUELLT VÄDER
Delvis soligt
+4°C

Resor till USA

Ett land som är så stort och skiftande som USA kan vara lite svårt att planera en billig resa till. Var ska man börja?

Familjer som vill ha en aktiv strandsemester kan i Kaliforniens San Diego hitta allt man kan önska (och lite till) för att vara säker på att det blir en perfekt semester som alla i familjen uppskattar. Längs med stillahavskusten ligger flera underbara sandstränder och ett rikt utbud av olika familjeattraktioner.

För en äkta amerikansk resa ska man besöka San Francisco och de otroliga sevärdheterna Golden Gate-bron och Alcatraz. Chicago har ett fartfyllt nöjesliv som är idealiskt för de som vill släppa loss, och stadens exceptionella arkitektur kommer säkert att imponera! I staten Massachusetts ligger Boston som är en trevlig blandning av gammalt och nytt. Här finns dessutom flera skidanläggningar i närheten för de som vill ha en annorlunda skidsemester.

Vegas och den amerikanska västkusten

Vill man ha full fart dygnet runt och ett skådespel som saknar motstycke finns det inget som slår Las Vegas. Med sina kasinon, shower, dansställen, barer och restauranger är Vegas antagligen bjärtare och djärvare än någon annan stad i världen.

Om det är spänning du söker har du definitivt hittat rätt! Om du söker efter energi, kreativitet och att förverkliga "den amerikanska drömmen" ska du kolla in billiga hotell i Los Angeles. Vackra stränder, restauranger i världsklass och Hollywood gör att LA är ett måste. Varför inte kombinera det bästa i Kalifornien och Nevada genom att besöka Lake Tahoe under semestern i USA?

New York och amerikanska östkusten

Även den amerikanska östkusten har sina skatter. Man kan ju inte åka till USA och låta bli att besöka New York som är en av världens häftigaste städer! Det finns tillräckligt att göra i staden för att lätt fylla upp två veckors semester – och då kommer man ändå bara att ha skrapat lite på ytan. Eller gör ett besök i New England, speciellt under hösten när träden har underbara färger. Åk sedan vidare för lite skidåkning i världsklass i Killington, Vermont.

Vad USA än innebär för dig så kan du hitta det för en billig peng! För mer information om visumkrav för inresa till USA kan du klicka här.