Semester i Fort Lauderdale

Viktig information

Valuta
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+22°C

Spännande resor till Fort Lauderdale med omnejd

Fort Lauderdale är känt för sina stränder, sin konst, kultur och underhållning.

Shoppa på Las Olas Boulevard eller ta en kanaltur i gondol längs den historiska strandkanten. I Fort Lauderdale blir din floridasemester aldrig tråkig.

En familjesemester till Fort Lauderdale är ett bra val hela året med sina fantastiska stränder och intressanta temaparker.

Hollywood Beach i Fort Lauderdale

Mellan Fort Lauderdale och Miami ligger Hollywood, en klassisk strandort med en enastående strandpromenad kallad Hollywood Beach Broadwalk som sträcker sig 4 km längs atlantkusten.

Här längs den breda promenaden trängs joggare, cyklister, rullskridskoåkare tillsammans med ett ändlöst antal caféer och matställen.

Prisvärd semester till Sevärdheter i Fort Lauderdale med omnejd

Om du inte sett södra Florida från havet så har du inte sett Florida! Njut av en avslappnad kryssning längs Fort Lauderdales världsberömda vattenvägar som fått stället att kallas för amerikas Venedig.

För en heldag med shopping kan du vandra längs stenlagda gator ner till det kulturella området, där underhålling och matställen är som bäst i Downtown Hollywood. Området kantas av boutiques, trendiga butiker, gallerior, caféer, barer och restauranger.