Semester i Miami

Viktig information

Valuta
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
AKTUELLT VÄDER
Soligt
+22°C

Din resa till Miami

Det händer alltid någonting på en resa till Miami, staden som alltid är full av liv. Miamis flygplats ligger bara 13 kilometer norr om centrum och är en mycket bra utgångspunkt för en resa till Miami och resten av Florida. Denna fantastiska semesteranläggning ligger på Floridas östkust och lockar alla typer av besökare, från de på bilsemester, som bara stannar en natt, till de som stannar flera veckor åt gången.

Höjdpunkter på resan

Under en resor till Miami är det aldrig brist på bra matställen. Det finns ett stort utbud av fik, snabbmatsställen och restauranger som erbjuder maträtter av högsta klass. Att äta ute är en av de viktigaste delarna i en semester här, så se till att kolla in alla alternativen och njut av den goda maten. Det finns ett hektiskt nöjesliv här, så du kan lätt hålla igång och festa till tidigt på morgonen.

Centrala Miami är en blandning av latinsk, karibisk och amerikansk kultur. Skyskraporna ger staden en häftig känsla och massor av attraktioner gör att du aldrig kommer att sakna något att göra i Miami. Stränderna ligger bara en kort båtresa bort och den resan är även ett bra sätt att se staden på håll. En resa till Miami är också en dröm för shoppingälskaren. Det finns trendiga butiker och stora shoppingcenter – se till att det finns plats i resväskan för alla extrasaker som du ska ta med dig hem.

Strandparadis

Billiga resor till Miamis stränder kommer inte att göra dig besviken. Det finns långa vita sandstränder där du kan ligga i din solstol, se hur världen passerar och lapa i dig det underbara solskenet. Det välkända South Beach är platsen där man ska synas – spatsera på promenaden eller prova på någon av alla de vattensporter som erbjuds. Fantastisk shopping, häftigt nöjesliv och kanonväder för soldyrkare året runt gör South Beach till ett perfekt val för din semester.