Hotell i Djerba

Sök bland 4 tillgängliga hotell och ställen att bo på i Djerba från 50+ leverantörer

Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
Filtrera och sortera
Visa karta
Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
1Filtrera och sortera
Visa karta
Visa karta
1-4 av 4
Sortera efter: hög popularitet
  • Pris: lågt till högt
  • Pris: högt till lågt
  • Gästbetyg: högt till lågt
  • Popularitet: hög till låg
Dar ElbidhaGästhus
8.4
Utmärkt3 recensioner
Karta
26.1 km från Stadscentrum
Boendet innehåller en utomhusbassäng, och ligger mindre än 23 km från Fadhloun Mosque.
Från422 SEK /nattVälj
Al Baraka HotelLägenhetshotell
Karta
10.9 km från Stadscentrum
Detta hotell består av 16 rum med privata badrum, och ligger inom räckhåll från Mosque of the Turks.
Från856 SEK /nattVälj
Diar Haroun Hotell DjerbaGästhus
Karta
5.3 km från Stadscentrum
Från856 SEK /nattVälj
Maison D'Hote, DjerbaGästhus
Karta
8.3 km från Stadscentrum
Det ligger 4 km från Sedouikech Underground Mosque.
Från2 383 SEK /nattVälj

Vanliga frågor om hotell i Djerba

Vi hoppas att svaren på dessa frågor hjälper dig att planera din resa

Vilka budgethotell i Djerba är de bästa?

Det finns fler än 9 bästa budgetboenden i Djerba. Les Dunes med betyg 8.2/10 är ett 3-stjärnigt hotell med nattklubb, gym och spa-center. Besökare gillar detta boende för dess bekväma och luftkonditionerade rum och en perfekt service. Det erbjuder rum från 339SEK per natt. Djerba Orient med betyg 6.6/10 är ett till trevligt hotell som erbjuder soldäck, tvätt och kemtvätt, och kostar från 668SEK per natt. Klicka här för att se fler billiga hotell.

Vilka 5-stjärniga hotell i Djerba skulle du rekommendera?

Om du letar efter en lyxvistelse i Djerba, erbjuder vi 10 boenden att välja mellan. Ett av de finaste lyxhotellen i Djerba är Radisson Blu Palace Resort & Thalasso, med betyg 8.2/10 — det har fler än 263 positiva recensioner från våra besökare. Det kostar 1137SEK per natt och erbjuder 24-timmars reception, rumsbetjäning och vattenaerobics på plats. Klicka här för att ta reda på fler 5-stjärniga hotell.

Vilka boutiquehotell i Djerba skulle du rekommendera?

Fler än 236 recensioner av besökare kan hjälpa till att hitta det bästa boutiquehotellet i Djerba. Vincci Helios Beach med betyg 8.2/10 erbjuder tvätt, rumsbetjäning och väckningstjänst, och är ett modernt hotell i Djerba med priser från 460SEK per natt. Det ligger 2,3 km från Tourgueness lighthouse. Ett annat rekommenderat boende är Iberostar Mehari med betyg 8.2/10, som erbjuder turkiskt ångbad, vattenaerobics och barnsängar på plats. Jerba Sun Club med betyg 7.4/10: ett 3-stjärnigt boende för 573SEK per natt. För att se fler moderna hotell klicka här.

Vilka är de bästa boenden för par i Djerba?

Enligt Booked.se:s resedata, finns det 8 erbjudanden för par. Klicka här för att ta reda på fler romantiska boenden.

Vilka hotell i Djerba är bra för familjer?

Enligt besökarnas 35 recensioner, finns det 6 familjeerbjudanden att välja mellan. Baya Beach Aqua Park (med betyg: 7.8/10) erbjuder 24-timmars reception, spa-center och pool. Det ligger 2,2 km från Grand Casino de Djerba. Besökare kan njuta av italienska, medelhavs och tunisiska maträtter i restaurangen Cafe Resto 203 i närheten. Du kan också boka Les Jardins De Toumana (med betyg: 8.0/10) för ca 1085SEK per natt. Detta barnvänliga boende erbjuder tvätt, affärscenter och mötesrum på plats. För fler familjeerbjudanden klicka här.

Vilka hotell i Djerba intill Djerba golfklubb är de bästa?

Du kan bo på Plaza Thalasso & Spa med betyg 8.2/10, ett 4-stjärnigt hotell inom 5 minuters promenad från Djerba golfklubb. Det erbjuder ångbastu, aerobicslektioner och barnsängar på plats. Du kan också boka Royal Garden Palace med betyg 8.4/10 för ca 1258SEK per natt. Det är beläget 0,8 km från sevärdheten och erbjuder 24-timmars reception, tvätt och portvakt. Klicka här för att ta reda på fler alternativ i detta område.

Vilka är de bästa hotellen att bo på i Djerba med utomhuspool?

Enligt 972 recensioner, finns det 49 hotell med utomhuspool i Djerba. Fiesta Beach (med betyg: 8.2/10) är ett perfekt alternativ med priser från 183SEK per natt. Det här boendet har eleganta och luftkonditionerade rum och erbjuder också sjukvårdsbetjäning, pool och vindsurfning. Du kanske också gillar Jerba Sun Club med betyg 7.4/10. Det här boendet kostar 573SEK per natt. Andra toppboenden är Vincci Helios Beach, Radisson Blu Palace Resort & Thalasso, och Royal Garden Palace.