Kundtjänst

Behöver du hjälp? Bläddra bland våra Vanliga frågor

Vad händer om jag inte har ett kreditkort? Kan jag fortfarande boka ett rum?

Medan ett giltigt kreditkort behövs för en hotellbokning, kan du reservera med hjälp av en annan persons kort om du har kortinnehavarens tillstånd.

I detta fall ska du ange kortinnehavarans uppgifter och uppge om de har gett dig tillstånd att reservera med deras kort tillsamans med dina bokningsuppgifter.

När betalar jag för min vistelse på ett hotell?

Hotellet tar betalt enligt de villkor som anges i sektionen”Lediga rum” efter att du har angett bokningsdatum och i din e-postbekräftelse. Vissa hotell förbehåller sig rätten att förauktorisera ditt kreditkort innan din ankomst, medan de flesta tar betalt när du chekcar ut.

Hur kan jag vara säker på att min reservation är bekräftad?

Efter att du har gjort din reservation, kommer du att se bekräftelsesidan. Denna sida visar ett bokningsnummer och en PIN-kod på skärmen. Detta innebär att din reservation är bekräftad av hotellet och kan dubbelkollas på Booked.net sidan “Mina bokningar”.

Vi skickar också bekräftelsekoden, PIN-koden och reservationsuppgifter till dig via en e-postbekräftelse.

Jag har inte fått en bekräftelse via e-post efter min reservation. Vad ska jag göra?

Kontrollera om du har angett korrekt e-postadress.

Kontrollera sedan både inkorg och spam-/skräpmappen efter e-postbekräftelsen om uppgifterna har markerats som spam eller skräp.

Du kan också logga in på “Mina bokningar” med ditt bokningsnummer och PIN-kod som du kan se när du har slutfört din reservation och kontrollera din bekräftelse där.

Hur kan jag vara säker på att “Mina bokningar” är säker?

Booked.se bryr sig om din säkerhet. Vi använder oss av den senaste säkerhetstekniken, nämligen:

  • Vår server använder en "Secure Socket Layer" (SSL), vilken är branchens standardteknik för verksamhet på nätet;
  • SSL- certifiering – utfärdat av Thawte.

Alla dina personliga uppgifter och kreditkortsuppgifter krypteras och överförs direkt till hotellet från våra säkra servrar.

Ja, i allmänhet accepterar hotell ett annat kreditkort eller kontanter, men kontakta för säkerhets skull hotellet direkt.

En allmän avbokningspolicy är skriven på hotellets sida på Booked.se. Du kan kontrollera avbokningspolicyn för ett särskilt hotell efter att du angett datum och klickat på “gratis avbokning” i raden “Villkor”.

Visa fler frågor