Hotell i Castelletto Di Brenzone

Sök bland 1 tillgängligt hotell i Castelletto Di Brenzone från 50+ leverantörer

Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
Filtrera och sortera
Visa karta
Incheckning
Välj datum
-
Utcheckning
Välj datum
Rum och Gäster2 Gäster, 1 Rum
1Filtrera och sortera
Visa karta
Visa karta
8.4
Utmärkt308 recensioner
Boendet ståtar med läge nära Castelletto Di Brenzone Beach, och har 25 rum samt terrass, rekreationsanläggningar och spelområde.
Från860 SEK /nattVälj

Vanliga frågor om hotell i Castelletto Di Brenzone

Vi hoppas att svaren på dessa frågor hjälper dig att planera din resa

Vilka är de bästa ställena i centrala Castelletto Di Brenzone?

Booked.se:s resedata baserat på gästerna 81 recensioner visar de bästa ställena i Castelletto Di Brenzones centrum. Garda Family House (med betyg: 8.0/10), som ligger mitt i centrum, har moderna, bekväma och luftkonditionerade rum, samt Ristorante Da Umberto restaurang i närheten. Gäster kan boka ett rum till priset av 1162SEK per natt. För att kolla fler centrala hotell klicka här.

Vilka budgethotell i Castelletto Di Brenzone är de bästa?

Fler än 81 recensioner av gäster på Booked.se kommer att hjälpa dig att välja det bästa budgetboendet i Castelletto Di Brenzone. Ett av de bästa budgethotellen är Garda Family House med betyg 8.0/10 till priset av 1162SEK per natt, som erbjuder barnmat, diaprojektor och ett gym. För att ta reda på fler billiga hotell klicka här.

Vilka boutiquehotell i Castelletto Di Brenzone skulle du rekommendera?

Garda Family House (med betyg: 8.0/10) är det bästa boendet i Castelletto Di Brenzone med barnmat, diaprojektor och ett gym. Gäster kan boka moderna, bekväma och luftkonditionerade rum med luftkonditionering, Wi-Fi och kassaskåp för ungefär 1162SEK per natt. Klicka här för att ta reda på fler moderna boenden.

Vilka är de bästa boenden för par i Castelletto Di Brenzone?

Enligt Booked.se:s resedata, finns det 4 erbjudanden för par. Det populäraste valet av våra gäster är Garda Family House (med betyg: 8.0/10). Det ligger 3,8 km från Malga Zovel och erbjuder luftkonditionering, Wi-Fi och kassaskåp i rummen för ungefär 1162SEK per natt. För att se fler romantiska hotell klicka här.

Vilka är de bästa familjevänliga boendena i Castelletto Di Brenzone?

Garda Family House (med betyg: 8.0/10): ett familjehotell med barnmat, diaprojektor och ett gym för 1162SEK per natt. För att se fler familjeboenden klicka här.

Vilka hotell i Castelletto Di Brenzone intill Campo di Brenzone är de bästa?

Enligt Booked.se:s resedata, gillar gäster att bo på Garda Family House (med betyg: 8.0/10), som erbjuder barnmat, diaprojektor och ett gym. Det ligger 15 minuters promenad från Campo di Brenzone. För fler erbjudanden klicka här.